Eurostainless.fi Yleinen Puhdas auto kestää pidempään

Puhdas auto kestää pidempäänAuto on monelle ennen kaikkea investointi kulkemiseen ja sen avulla moni myös hankkii elantonsa. Onkin siis ensiarvoisen tärkeää, että auto kestää mahdollisimman hyvin ajan hammasta.

Varsinkin siinä vaiheessa, kun uusi auto on vasta hankittu, haluaa moni pitää sen mahdollisimman puhtaana. Näin uuden auton tunne säilyy pidempään eikä ajamiseen pääse leipääntymään saman tien.

Puhtaus on puolihoitoa

Auton puhtaus on helppo tapa pitää huolta siitä, että siitä saa mahdollisimman paljon kilometrejä. Säännöllisellä siistimisellä pidät huolen myös siitä, että autossa ei pyöri mitään ylimääräistä tavaraa, sillä kaikki ylimääräinen paino näkyy bensan kulutuksessa ja vaikka yksittäiset esineet eivät tuntuisikaan painavilta, niillä on tapana kasaantua eteenkin takakonttiin ja takapenkille.

Auto kannattaa ainakin imuroida läpikotaisin muutaman kuukauden välein. Samassa yhteydessä kannattaa pyyhkiä pölyt kojelaudalta. Jo tällä saa autosta paljon mukavamman paikan ja se tuntuu siistimmältä. Penkkeihin ei kannata roiskia mitä tahansa puhdistusainetta, vaan se kannattaa valita materiaalin mukaan. Turvallinen vaihtoehto on aina etikka, ja vaikka sen haju saattaisikin häiritä aluksi se haihtuu erittäin nopeasti ja tappaa luonnollisesti myös taudinaiheuttajia.

Myös se, miten autoilet, vaikuttaa oleellisesti siihen, miten siistinä auto pysyy. Kannattaa ehdottomasti hankkia roskakori, jotta roskia ei jää pyörimään autoon. Lisäksi autossa kannattaa välttää syömistä ja tupakointia, sillä näistä molemmista jää melkoisia hajuhaittoja. Omasta hygieniasta kannattaa myös pitää hyvää huolta; viikon vanhojen vaatteiden ja hien haju jää salakavalasti autoon ja tätä et välttämättä itse huomaa. Kylpyhuoneeseen kannattaakin siis hommata viimeisen päälle hyvät laitteet osoitteesta https://rorfokus.fi/ koska ne saat kätevästi netistä ja halvemmalla.

Huomioita siivotessa

Auton siivous kannattaa suorittaa aina ulkona. Auto nimittäin tuulettuu siivotessa ja tämä poistaa hajuhaittoja. Tarvittaessa voit hankkia myös hajukuusen.

Edelleen kannattaa pitää mielessä, että osoitteesta https://rorfokus.fi/ löytyy kaikki, mitä kodin putkihommiin tarvitset. Ja kun röörit vetävät, hoituu puhtaanapito paljon mukavammin.

Ulkoiseen pesuun kannattaa valita sellainen saippua, joka ei rasita luontoa. Tähän sopii hyvin mäntysuopa, jota nyt muutenkin pitäisi löytyä jokaisesta kodista. Mäntysuopa jättää myös mukavan luonnollisen metsän tuoksun.

the-wp-fitness