Eurostainless.fi Autot Ulkomaisia tuontiautoja nähdään Suomessa yhä enemmän

Ulkomaisia tuontiautoja nähdään Suomessa yhä enemmänViime aikoina Suomessa ollaan nähty kasvavassa määrin ilmiö, jossa yhä useammin autoliikkeissä myydään käytettyjä ulkomaisia tuontiautoja. Siinä missä ennen muinoin käytettyjä autoja toivat Suomeen lähinnä yksityishenkilöt, on yhä useampi autoliike herännyt markkinaraon tuomiin mahdollisuuksiin.

Kuinka paljon autoja tuodaan Suomeen?

Suomeen saapui ulkomaisia käytettyjä autoja peräti 25 000 pelkästään viime vuoden aikana, mutta tänä vuonna niitä on tuotu jo 29 000, joten trendi näyttää olevan selkeästi voimistumassa. Mielenkiintoista onkin jäädä seuraamaan, muodostuuko kansainvälisistä automarkkinoista vieläkin merkittävämpi osa autokauppaa, vai pyritäänkö asiaa hillitsemään jollain tavoin tulevaisuudessa.

Dieselautot ovat Suomessa kysyttyjä

Suomessa dieselautoilla on erityisen suuri kysyntä johtuen siitä, että ajokilometrejä kertyy moneen muuhun maahan verrattuna huomattavasti enemmän. Suomalaiset ajavat pidempiä etäisyyksiä kuin esimerkiksi hollantilaiset tai ranskalaiset, etenkin kun puhutaan maaseudun tai pikkukaupunkien asukkaista. Dieselautojen on koettu olevan kustannustehokkaampi vaihtoehto, minkä vuoksi moni suosiikin niitä autoa valitessaan.

Mikäli mielii kuitenkin hankkia itselleen käytetyn auton, joka on vieläpä dieselmoottorilla varustettu, ei tarjonta ole valitettavasti aivan yhtä laajaa kuin bensiiniä käyttävissä autoissa. Tässä ratkaisuksi on nyt löydetty ulkomaiden tuontiautot, sillä ulkomailla tarjontaa kyllä riittää. Siinä missä kuluttajan pitäisi normaalissa tilanteessa valita itselleen auto yhden liikkeen valikoimista, voi nykyään tiirailla myös monen muun liikkeen valikoimia, sillä yhä useammalla autoliikkeellä on yhteistyökuvioita esimerkiksi Ruotsissa sekä Saksassa.

the-wp-fitness