Eurostainless.fi Yleinen Auton liisaamisen edut

Auton liisaamisen edutAutoleasingiin eli auton liisaamiseen liittyy monia etuja, joista tämä artikkeli kertoo lisää. Jos olet pallotellut mielessäsi auton hankkimisen erilaisia vaihtoehtoja, kannattaa lukea lisää auton liisaamisesta, sillä monissa elämäntilanteissa se on varteenotettava vaihtoehto hankkia itselle uusi auto alle. Jos tarvitset autollesi autotallin ja ajattelit rakentaa sellaisen itse, löydät hyviä rakennustarvikkeita Byggmax-verkkokaupasta.

Huolettomuus

Auton liisaaminen on huoleton valinta, sillä liisaamisen kautta saadaan usein alle joko täysin uusi tai vähän käytetty auto. Kun allasi on uusi ja laadukas auto, ei siihen yleensä tule ensimmäisten käyttövuosien aikana suurempia vikoja eikä auto yleensä jätä sinua tielle kesken ajon. Toisin on monen käytetyn auton kohdalla, etkä käytettyä autoa ostaessasi voikaan aina olla täysin varma, kuinka autoa on aiemmin pidetty ja huollettu.

Laatu

Liisaamalla saat allesi vaikkapa hulppean Audin tai upean Bemarin, jollaisen ostamisesta omaksi voit vain haaveilla. Upea auto nostaa myös statustasi muiden silmissä!

Lisäksi erilaiset vakuutukset lisäävät auton käytön huolettomuutta. Jos haluat myydä tai vaihtaa auton, sinun ei tarvitse huolehtia sen jälleenmyyntiarvosta, sillä auto palautuu auton liisanneelle yhtiölle eikä sinun tarvitse sitä myydä tai vaihtaa.

Edullisuus

Liisaaminen on usein melko edullinen vaihtoehto, etenkin kun ottaa huomioon, kuinka laadukkaan auton saat käyttöösi. Toki kilometrirajoitukset eivät välttämättä sovi kaikista parhaiten paljon ajavalle kuljettajalle ja liisauksen ehtoihin ja maksuihin kannattaa aina tutustua huolellisesti ennen sopimuksen tekemistä. Varmista, että sopimus soveltuu omiin käyttötarkoituksiisi.

Joustavuus

Liisaaminen sopii hyvin monenlaisiin elämäntilanteisiin joustavuutensa ansiosta. Jos tarviset autoa vaikkapa vain lyhyeksi ajaksi, on liisaaminen usein paras vaihtoehto. Olet ehkä muuttamassa esimerkiksi puolen vuoden päästä ulkomaille, mutta tarvitset tätä ennen käyttöösi luotettavan auton. Harkitse tällöin uuden auton liisaamista. Kaikkien mahdollisuuksiensa ansiosta ei olekaan mikään ihme, että autoleasing herättää tunteita ja keskustelua myös autoaiheisilla keskustelupalstoilla.

the-wp-fitness