Eurostainless.fi Yleinen Somista autosi ystävänpäiväkuntoon

Somista autosi ystävänpäiväkuntoonYstävänpäivä on monen romantikon lempipäivä! Moni haluaakin juhlistaa tätä tärkeää päivää oikein kunnolla, jolloin jopa auto voi saada teemaan sopivaa rekvisiittaa. Löydät tästä artikkelista muutaman vinkin, joiden avulla ystävänpäivän romanttinen automatka voi alkaa!

Romantiikkaa autoiluun

Autoilevalle romantikolle ystävänpäivä tarjoaa oivallisen tilaisuuden järjestää aivan erityinen romanttinen autoreissu oman rakkaan kanssa. Ihan ensiksi kannattaa tietysti pestä auto putipuhtaaksi ja suunnitella erityisen romanttinen ajoreitti kauniissa maisemissa, joka voi johtaa vaikkapa romanttiseen hotelliin, mutta jo automatkasta kannattaa pyrkiä luomaan mahdollisimman romanttinen kokemus.

Automatkalle voi hankkia esimerkiksi pieniä romanttisia lahjoja, kuten söpöjä nalleja, I love you -sukat tai jotakin muuta, josta tiedät rakkaasi pitävän aivan erityisesti. Mukaan kannattaa pakata myös romanttisia eväitä, kuten sydämenmuotoinen fondue-setti, jonka voi täyttää suklaalla vaikkapa sopivan rauhallisella taukopaikalla. Setin alaosassa oleva kynttilä sulattaa suklaan herkulliseksi nesteeksi, johon voi kastaa romanttista pikkupurtavaa, kuten mansikoita. Muista ottaa sytkäri mukaan kynttilän sytyttämistä varten! Söpöt ystävänpäivälahjat ja sydämenmuotoinen fondue-setti on helppo tilata Partyking-nimisestä verkkokaupasta!

Jos haluat olla erityisen romanttinen ja tehdä rakkaaseesi vaikutuksen, leivo hänelle persoonallisia keksejä, joihin on painettu valitsemasi henkilökohtainen teksti pikkuleipäleimasimilla. Tällainen lahja kertoo lahjan vastaanottajalle, että olet ajatellut lahjaa valmistaessasi juuri häntä ja että olet nähnyt lahjan eteen vaivaa. Moni onkin sitä mieltä, että itse tehty lahja on juuri tästä syystä kaikista paras lahja. Leimasinten avulla keksit voivat sisältää esimerkiksi rakkaudentunnustuksen tai jotakin muuta henkilökohtaista, jota haluat sanoa rakkaallesi juuri ystävänpäivänä. Pakkaa keksit kauniiseen pakkaukseen, ota mukaan autoon ja upea lahja on valmis! Löydät myös söpöt ja kekseliäät pikkuleipäleimasimet sekä upeat lahjapakkaukset Partykingiltä! Kun teet ostokset verkossa, säästät runsaasti aikaa, jonka voit käyttää persoonallisten keksien leipomiseen ja romanttisen automatkan suunnitteluun!

the-wp-fitness