Eurostainless.fi Yleinen Autohullun uniikki makuuhuoneen tapetti

Autohullun uniikki makuuhuoneen tapettiHaluaisitko yllättää autohullun rakkaasi uudella makuuhuoneen tapetilla, jonka wau-efekti on taattu? Ei, hätää, sillä Kotitapetti voi auttaa sinua nopeasti ja helposti laajojen tapettivalikoimiensa avulla. Ja ellei, näistä valtavista valikoimista löydy mieleistä tapettia, voit myös teettää rakkaallesi täysin uniikin tapetin omasta valokuvasta, vaikkapa sitten kuvasta, jossa komeilee rakkaasi rakas ajopeli täydessä komeudessaan. Kuinka tämä sitten onnistuu? Tämän artikkelin vinkeillä se onnistuu yllättävänkin helposti – lue ja ota selvää!

Autohullun uniikki makuuhuoneen tapetti

Autohullun uniikki makuuhuoneen tapetti voidaan teettää Kotitapetilla. Et tarvitse teknistä osaamista tällaisen tapetin luomiseen ja tilaamiseen, sillä Kotitapetti tarjoaa käyttöösi näppärän työkalun, jonka avulla uniikin tapetin luominen ja tilaaminen onnistuu leikiten. Ihan ensiksi sinun tulee valita koneeltasi tapettiin haluamasi kuva. Kuva voi tosiaan olla vaikkapa paras otoksesi rakkaasi kallisarvoisesta autosta tai esimerkiksi kuva hänen unelmiensa autosta tai valokuva yhteisestä hetkestänne erityisen mieleenpainuvassa autonäyttelyssä. Käytä tässä kohtaa mielikuvitustasi ja mieti, millainen kuva ilahduttaisi rakastasi kaikista eniten ja millaista kuvaa sinäkin mielelläsi katselisit makuuhuoneesi seinällä.

Kun kuva on valittu, syötä työkaluun makuuhuoneenne seinän strategiset mitat. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus rajata valitsemaasi kuvaa siirtämällä työkalun omaa kehystä. Kun klikkaat kuvaa, voit siirtää työkalun kehystä sen yläpuolella sekä asettaa kehyksen valitsemaasi kuvan kohtaan.

Saatuasi kaiken valmiiksi muista klikata uniikki tapettisi Kotitapetin ostoskoriin ja maksaa tilauksesi. Tämän jälkeen Kotitapetti toimittaa uniikin autohullun unelmatapettisi sinulle 4-5 arkipäivässä ja pääset toteuttamaan makuuhuoneesi tuunauksen. Jos sinusta tuntuu, että olet hieman epävarma tapetoimisen suhteen, kannattaa tähänkin hommaan tilata apuja Kotitapetilta. Yllätys on nimittäin aivan erityisen upea, jos rakkaasi näkee uuden tapetin suoraan makuuhuoneenne seinällä. Tämän parempaa yllätystä autohullulle rakkaalle on vaikea kuvitella!

the-wp-fitness